Inici Actualitat La UD Taradell comença els entrenaments per disputar el primer partit dissabte

La UD Taradell comença els entrenaments per disputar el primer partit dissabte

0
COMPARTIR

3catalana-pretemporada20162

L’equip de Tercera Catalana de la Unió Deportiva Taradell ja ha començat els entrenaments de pretemporada. De fet, l’equip taradellenc ja disputarà el primer partit amistós aquest dissabte (18h)a la Roureda contra Les Preses.

Els jugadors taradellencs, per tant, ja van inciar la preparació física aquest dimarts al vespre, malgrat l’absència d’efectius per vacances. El primer entrenament, però, va comptar amb tots els nous fitxatges. Els defenses Ramdas i Collins, el migcampista Vicente Tapia, el davanter Àlex Chica i el porter Marc Pardo ja van estar sota les ordres dels tècnics Jordi Freixas i Jordi Tubau.

Pel partit de dissabte encara faltaran molts jugadors, però la plantilla s’ha completat amb alguns jugadors de l’equip juvenil que faran la pretemporada amb el primer equip. I és que la lliga comença molt d’hora, el 3 de setembre.

3catalana-pretemporada2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments