Inici Actualitat La 3a CronoDipòsit popular de la Festa Major de Taradell tindrà lloc...

La 3a CronoDipòsit popular de la Festa Major de Taradell tindrà lloc el 21 d’agost

0
COMPARTIR

2a-cronodiposit-20152

La Cronodipòsit popular de Taradell tindrà tercera edició durant la Festa Major d’estiu. Es disputarà el diumenge 21 d’agost a 2/4 de 7 de la tarda i continuarà sent gratuïta per a tots els participants. A més, per segon any consecutiu disposarà d’un cronometratge professional per determinar amb exactitud el temps de cada participant.

La Cronodipòsit es basa únicament en veure quin és el participant més ràpid en completar un petit circuit pels jardins del Centre cultural Costa i Font i pujar els 108 graons que hi ha fins al capdamunt del dipòsit d’aigua. Després de dues edicions el rècord de la prova és de 38,58 segons en la categoria masculina i 46,74 segons en la femenina.

Concurs d’instagram i premis

cartell 3acronodipositLa filosofia de la prova és oferir una proposta lúdica i popular a la Festa Major de Taradell. A més, els participants tindran l’oportunitat de pujar a un dels espais més emblemàtics de Taradell i contemplar les vistes del municipi. Però al mateix temps també seran recompensats. Els tres primers classificats, tant en categoria masculina com femenina, tindran premi. També es farà un sorteig de regals a la finalització de la cursa entre tots els participants.

Al mateix temps, el públic també podrà aconseguir un premi. Es farà una nova edició del concurs d’Instagram on es premiarà la millor foto de la cursa. El guanyador s’endurà un menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita de Taradell. Al concurs hi poden participar tant públic com participants. L’únic requisit és tenir compte instagram i seguir el perfil @taradellpuntcom (a instagram hi publicarem les bases).

La prova començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb una durada aproximada d’hora i mitja. Una hora abans es podran fer inscripcions. Les places són limitades. Hi poden participar els majors de 16 anys.

La Cronodipòsit està organitzada per la web Taradell.com. Compta amb Bou STI S.L, Mas Gasala, Centre Mèdic Estètic Lourdes i Actis com a patrocinadors, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Esports Autonell, CosFisicwell, Centre Excursionista Taradell, CET Enclusa, Masia Vila-rasa, Club Parc d’Esports de Taradell, Ca l’Albeert i el Xocolater de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments