Inici Actualitat Ja es poden comprar tiquets anticipats per la botifarrada de l’Envelat 2016

Ja es poden comprar tiquets anticipats per la botifarrada de l’Envelat 2016

0
COMPARTIR

botifarresDes d’aquest dimarts, qui vulgui, ja pot comprar tiquets per als entrepans de botifarra que se serviran durant l’Envelat de la Plaça de les Eres 2016, del pròxim 24 d’agost. La venda anticipada es fa per qui vulgui anar més ràpid el dia de l’Envelat i, d’aquesta manera, també fer més àgil la venda per aquells que comprin els tiquets el mateix dia. D’aquesta manera es volen evitar les cues de l’any passat.

Els tiquets es poden adquirir a la Carnisseria Muntal, Drogueria Vivet, Rosa Moda i Ferreteria Vivet. També se’n vendran de forma anticipada el mateix 24 d’agost durant tot el dia a la Plaça de les Eres. El preu és el mateix de l’any passat, 4 euros. Amb la compra del tiquet, el dia de l’Envelat es lliurarà l’entrepà de botifarra juntament amb una tira de rifa gratuïta i un petit obsequi sorpresa (aquests dos regals només seran pels qui comprin entrepà). Està previst sortejar diversos regals el dia de l’Envelat.

Cal destacar que tots els ingredients de la botifarrada han estat comprats només en establiments de Taradell, amb la voluntat de fer poble, tal com es va anunciar en la primera edició.

Envelat 2016 cartell webTambé recordem que els ingressos obtinguts de la venda d’entrepans i begudes aniran destinats a cobrir despeses de les actuacions i logística. I un cop cobertes, es farà una donació solidària a la campanya Arnau 97 que destina recursos econòmics a una fundació perquè pugui investigar la malaltia X-ALD, que es va endur fa menys d’un any el jove taradellenc Arnau Ricart.

L’Enveladillo, novetat

Avui us avancem una de les novetats d’enguany. El servei de bar de l’Envelat oferirà aquest any alguns complements en quant a begudes. Així, hi haurà la possibilitat de consumir dos tipus diferents de cervesa artesana, distribuïts per Ca l’Albeert. I també ens estrenem amb una proposta de ‘xupito’, l’Enveladillo. Per només un euro, qui vulgui podrà atrevir-se a tastar aquesta proposta pensada només per l’Envelat de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments