Inici Actualitat Jordi Tulleuda acaba 4t als Jocs Mundials de la Joventut de trial...

Jordi Tulleuda acaba 4t als Jocs Mundials de la Joventut de trial 2016

0
COMPARTIR
Foto: Trialsport
Foto: Trialsport
Foto: Trialsport

El taradellenc Jordi Tulleuda va obtenir aquest diumenge el seu millor resultat en uns Jocs Mundials de la Joventut de Trial. En la segona participació consecutiva va ser quart en categoria principiant (9-10 anys), després de la cinquena posició que va aconseguir l’any passat. A més, va ser el millor català de la seva categoria, només superat per un participant eslovac, un francès i un japonès.

La prova més important per a joves menors de 16 anys es va disputar tot el cap de setmana a la localitat alemanya de Freiamt. Més de 180 participants de 18 països diferents hi van prendre part. La competició comptava amb dues fases per a totes les categories. Les semifinals es van disputar el dissabte i calia passar el tall per ser present a la final de diumenge.

És el segon any consecutiu que hi ha taradellencs als Jocs Mundials. L’any passat a Bèlgica, a banda del mateix Tulleuda, també hi va va ser el taradellenc Jordi Povedano, que va ser quart en principiant. Aquest any Jordi Tulleuda va obtenir la classificació després de proclamar-se campió d’Espanya fa unes setmanes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments