Inici Actualitat Dilluns comencen les obres per reparar el paviment de La Plaça amb...

Dilluns comencen les obres per reparar el paviment de La Plaça amb el carrer de la Vila

1
COMPARTIR

paviment-plaça-2016

A partir de dilluns i durant tota la setmana el tram de baix del carrer de la Vila quedarà tallat al trànsit. El motiu són l’inici de les obres que han de reparar el paviment del tram que enllaça la Plaça amb el carrer de la Vila. En aquesta zona les llambordes s’han desenganxat pel constant pas de vehicles.

Els treballs consistiran en aplicar un asfalt fi, conservant les línies de llambordes blanques existents. Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, s’ha decidit per aquesta opció “perquè hi ha força trànsit” i els vehicles tornarien a malmetre-ho si només es tornen a rejuntar les peces.

Mentre durin les obres els veïns de la zona podran accedir als garatges per altres vials. Els veïns del carrer de l’Església ho podran fer pel Passeig Domènec Sert. Els del carrer de la Vila hi podran accedir pel mateix carrer però en direcció contrària des de la Plaça de les Eres. Finalment, els veïns de la Plaça del Gili i la Plaça de Sant Llúcia ho podran fer des del carrer Sant Sebastià.

Limitació d’aparcaments

valles-plaça-2016Al mateix temps, aquest dijous es van acabar d’instal·lar dues baranes a la zona de la Plaça just a banda i banda del carril per a vehicles, al costat del quiosc. L’objectiu és delimitar la zona de pas de vehicles protegint millor els vianants i limitar la zona d’aparcament. En aquest tram hi ha habilitades dues places d’aparcament de la banda del quiosc, però sovint, en hores punta, hi ha un excés de vehicles que hi estacionen malament de forma puntual.

Aquest fet també succeeix en el tram abans d’iniciar-se el carrer de la Vila. Aquí l’Ajuntament ja fa un temps va col·locar una sèrie de jardineres per dificultar l’aparcament, però només en una banda. L’altra, habitualment, està ocupada per vehicles que fan parades puntuals, tot i no estar habilitat per l’aparcament (tal i com es veu a la foto). L’Ajuntament té previst fer més accions per evitar un excés de cotxes mal aparcats i senyalitzar millor que no es pot estacionar, excepte en els llocs indicats per aturades breus.

 

cotxes-aparcats-plaça-2016

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
taradellenc
taradellenc
6 agost 2016 14:23

carrer Domenec Sert, piscina, carrer de la Vila, uyyyyyyyyyyyy, tot plegat sembla gambiquipugui….