Inici Actualitat Aquests són els guanyadors de l’edició 32 del Torneig de Futbol 5...

Aquests són els guanyadors de l’edició 32 del Torneig de Futbol 5 de Taradell

0
COMPARTIR
Campions categoria aleví
Campions categoria aleví

El camp de la Roureda va acollir dissabte les finals de l’edició 32 del Torneig de Futbol 5 de Taradell, organitzat per la UD Taradell. La cita més important durant l’estiu de futbol base amb la participació de 85 equips en diferents categories. Dissabte es van disputar les finals i també els partits de tercer i quart lloc i les finals de consolació que s’havien de jugar divendres, però es van haver de passar a dissabte per culpa de la pluja.

En categoria prebenjamí, Les Feres es va proclamar campió de la categoria imposant-se per 5 gols a 1 a la final davant Transformers que va obtenir la segona posició. PCR Sport va obtenir la 3a posició després de guanyar a Engranatges Rafart. Arnau Creus dels Transformers va ser el màxim golejador de la categoria amb 20 gols i Arnau Diaz de Les Feres el porter menys golejat amb només 5 gols encaixats.

prebenjami-2016

benjami-torneig-2016En benjamí, Renova Quintana va endur-se la final davant dels Tenas Team per 4 gols a 1. En tercera posició va quedar Inter-cat que va superar els Diamonds al partit de tercer i quart lloc. El porter menys golejat de la categoria va ser Max Bonfill amb 7 gols rebuts. Per altra banda, el màxim golejador va ser Izan Calero de l’equip Inter-cat.

La Canalla del Capellà va ser el guanyador de la categoria aleví en imposar-se per 5 gols a 2 davant l’ITW Idiomes. Els Àngels Caiguts va guanyar el partit del tercer i quart lloc davant els Vickings i va aconseguir pujar al podi. Ignasi Quer (ITW Idiomes), amb 52 gols, va ser el màxim golejador del torneig, obtenint una xifra històrica en les edicions del torneig que estava amb 32 gols assolits per Mireia Roca la temporada passada. Ferran Anglada, porter dels Àngels Caiguts va ser el menys golejat amb 10 gols rebuts, tot i que a la fase de lligueta va empatar amb Oriol Vallmitjana de la Canalla del Capellà i van desempatar comptabilitzant-se els gols del partit de quarts de final. Anglada no va rebre cap gol i Vallmitjana dos.

En categoria infantil, la final va ser ajustada i es va haver de decidir als penals. Grup Carrera i Joseppe’s van empatar a dos i els Jossepe’s es van endur la final per penals. Els nanos del iaio van obtenir la tercera posició guanyant al Ture FC. Marc Roquet dels Lleus amb 33 gols va ser el màxim golejador de la categoria i Lluc Matas del Wolfs.cat va ser el porter menys golejat.

infantil-torneig-2016

En cadet, La Canalla del Capellà va aconseguir, un cop més, guanyar la final, aquest cop davant els Brazukas. L’equip Centre va guanyar davant el SKK La Ropa i va obtenir la tercera posició. Arnau Tenas va ser el porter menys golejat de la categoria encaixant 7 gols i Gil Font el màxim golejador amb 14 gols, tots dos de La Canalla del Capellà.

cadet-torneig-2016

Finalment, en juvenils Tomas Vislow també va guanyar el campionat a la tanda de penals, després d’empatar a dos a la final davant els Por no estar FC. La tercera posició va ser pels taradellencs Sidemen. Albert Sala (Por no estar FC) va ser el porter menys golejat amb 5 gols i Gerard Quintana de Tomas Vislow amb 22 gols, el màxim golejador.

juvenil-torneig-2016

La cerimònia d’entrega de trofeus es va celebrar un cop acabades les finals amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, el regidor d’Esports, Joan Casassas, el director general del Consell Català de l’Esport, Toni Reig, el president de la UD Taradell, Albert Pujol, i el director esportiu del Torneig i membre de la Junta directiva, Joan Puig. Els guanyadors van ser premiats també amb entrades pel Torneig Gamper i entre tots els jugadors es va sortejar una Play Station.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments