Inici Actualitat Ensurt en cremar-se unes bales de palla a Taradell

Ensurt en cremar-se unes bales de palla a Taradell

0
COMPARTIR

incendi-bales-palla-20162

L’alarma va saltar aquest divendres a la nit a Taradell quan poc abans de les onze de la nit es van incendir unes bales de palla. Aquestes estaven ubicades just en un camp situat entre el camp de futbol petit del pavelló d’esports i la piscina del Club Parc d’Esports.

incendi-bales-palla 2016La sort és que no feia vent, ja que les flames van ser força importants. Dos camions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc per controlar ràpidament l’incendi, juntament amb un altre vehicle, una ambulància i l’agent auxiliar de policia local de Taradell. Cap a quarts de 12 ja estava completament apagat, tot i que es continuava mullant la zona, ja que la palla costa molt d’apagar i sovint el foc torna a revifar.

No es coneixen les causes del foc. Les bales estaven en un camp propietat de Casablanca just al costat del camí de sorra que porta del pavelló d’esports cap al darrere de les piscines.

incendi-bales-palla-2016

incendi-bales-palla-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments