Inici Actualitat El cos d’agents de policia local de Taradell s’ha completat amb tres...

El cos d’agents de policia local de Taradell s’ha completat amb tres nous auxiliars aquest juliol

0
COMPARTIR

cotxe-policia-local-taradell

Des de fa pocs dies tres nous agents auxiliars de policia local s’han incorporat a l’Ajuntament de Taradell. Es tracta de tres auxiliars amb caràcter interí que van superar el procés de selecció públic que es va fer durant el mes de juny.

Els nous agents són Jordi Codina, Eduard Vila i Xavier Martin. Les noves places s’han cobert després d’haver-hi jubilacions d’agents. Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, “hem fet el procés més exemplar, transparent i imparcial que recordo”.  “Les bases van ser fetes de la millor manera que es podien fer, el que passa és que no tothom queda content amb el procés de selecció”, va explicar Verdaguer en el ple d’aquest dijous a la nit.

A la convocatòria s’hi van presentar més de 30 persones, de les quals una vintena van arribar a realitzar les proves després de complir els requisits mínims. Les proves abastaven diferents àmbits, des de proves físiques, tipus test i una prova pràctica.

El tribunal que va avaluar els candidats estava format per dos treballadors de l’Ajuntament i una persona externa de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments