Inici Actualitat El CP Taradell començarà la lliga 2016-17 rebent el Piera

El CP Taradell començarà la lliga 2016-17 rebent el Piera

0
COMPARTIR

cp-taradell-2015-16

Ja hi ha calendari de la Primera nacional catalana d’hoquei patins. El CP Taradell començarà la competició 2016-2017 rebent al municipal del Pujoló al HC Piera. Serà el dissabte 24 de setembre.

L’últim partit de lliga també el jugarà com a local i serà contra el CP Masquefa el 27 de maig.

La competició comptarà amb els següents equips: HP Tona, CP Cong´res, HC Piera, CPH Olot, HC Ripoll, Capellades, CP Riudebitlles, Lleida Llista, CP Masquefa, Caldes B, HC Sant Just, CE Noia, HC Sentmenat, Cerdanyola CH i CP Folgueroles.

L’equip taradellenc iniciarà els entrenaments de pretemporada el 29 d’agost i sense massa novetats. Pep Rifà continuarà dirigint l’equip que no tindrà baixes. Continuen els mateixos jugadors que la temporada anterior i l’equip es reforçarà amb algun jugador del Primera catalana. Els integrants, de moment, són Albert Dalmau, Marçal Casadevall, Miquel Masoliver, Albert Benito, Marc Nuri, Marc Soler i Eduard Genís.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments