Inici Actualitat El ple municipal d’agost s’avança a aquest dijous

El ple municipal d’agost s’avança a aquest dijous

0
COMPARTIR

ajuntament

Aquest dijous 28 de juliol s’ha convocat una sessió ordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell, corresponent al mes d’agost. Serà l’última abans de vacances. La sessió començarà a les 9 del vespre. Com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2.- Donar compte dels acords de les Juntes de Govern Local.

3.- Donar compte dels Decrets de l’alcaldia.

4.-Donar compte del nomenament de 3 agents auxiliars de Policia Local.

5.- Donar compte dels informes trimestrals del secretari-interventor, del compliment de l’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, de morositat i del període mig de pagament del 2n trimestre de 2016.

6.- Precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments