Inici Actualitat El taradellenc Blai Trias, segon a Alcarràs a la Copa Rodi Dirt...

El taradellenc Blai Trias, segon a Alcarràs a la Copa Rodi Dirt Track en categoria aleví

0
COMPARTIR
blai-trias-dirt-track-alcarras-2016
Foto: Armand Juanos – Photocars

Un altre taradellenc està destacant en el món de l’esport. Es tracta de Blai Trias, de només 9 anys, que aquest passat dissabte a Alcarràs (Lleida) va aconseguir la segona posició a la Copa Rodi Dirt Track en la categoria aleví. En les dues curses va obtenir la tercera posició que li va permetre ser segon. També va fer la volta ràpida en cursa.

Es tractava de la tercera prova puntuable en la categoria aleví. Amb aquesta bon resultat ocupa la quarta posició a la classificació general de la seva categoria, que està molt igualada i amb molts participants.

Cal destacar que Blai Trias també està disputant aquest any la Copa Catalana de promovelocitat amb moto. Així aquest diumenge disputarà una prova a Móra d’Ebre. Hi participa com a pilot de l’Escuderia Osona amb una moto de 2 temps en la categoria Promo-1. A la general és vuitè.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments