Inici Actualitat L’Envelat 2016 donarà diners per lluitar contra la malaltia que es va...

L’Envelat 2016 donarà diners per lluitar contra la malaltia que es va endur l’Arnau Ricart

0
COMPARTIR

envelat-placa-eres-2015

D’aquí a un mes tindrà lloc la segona edició de l’Envelat de la Plaça de les Eres amb motiu de la Festa Major de Taradell 2016. Ja podem anunciar que tornarà a celebrar-se durant la nit del 24 d’agost amb la mateixa filosofia: programar una proposta festiva i popular intergeneracional.

De moment, us avancem que si l’activitat genera beneficis, es farà una aportació a la campanya Arnau 97. Ja ens hem posat d’acord amb els pares de l’Arnau, que estan molt involucrats en la lluita contra la malaltia X-ALD (a través de la fundació IDIBELL), que fa poc menys d’un any es va endur el jove taradellenc Arnau Ricart. Així, els diners que es facin del servei de bar i entrepans serviran per pagar, primer de tot, les despeses de la logística i les actuacions. Si es generen beneficis, es farà l’aportació solidària. És a dir, els taradellencs que mengeu entrepans o consumiu alguna beguda no només estareu contribuint a fer sostenible la proposta, sinó també a col·laborar en un projecte solidari.

Properament, us anunciarem les novetats i actuacions. Enguany, però, el principal repte és oferir entrepans de botifarra sense cues. Per això, ja hem realitzat millores per atendre a tothom sense problemes. Una d’elles serà la venda anticipada de tiquets i la millora en la cocció de les botifarres.

L’envelat no té cap afany de lucre i els qui en serem responsables únicament ens mou la idea d’organitzar un acte popular, festiu i al centre del poble. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i amb Protecció Civil Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments