Inici Actualitat Jordi Tulleuda es proclama campió d’Espanya de trial en bicicleta en categoria...

Jordi Tulleuda es proclama campió d’Espanya de trial en bicicleta en categoria principiant

0
COMPARTIR

jordi-tulleuda-campio-espanya-2016

El taradellenc Jordi Tulleuda va guanyar aquest diumenge a Lorca (Múrcia) el campionat d’Espanya de trial en bicicleta en la categoria principiant. El títol arriba després que l’any passat va ser subcampió en aquesta mateixa categoria (9-10 anys).

A més, li suposa classificar-se per a disputar els Jocs mundials de Joventut, que aquest any es disputaran a Alemanya a principis del mes d’agost. L’any passat ja hi va participar, en aquella ocasió a Bèlgica.

El triomf no va ser fàcil, ja que Tulleuda va haver d’assolir el títol després d’una zona de desempat, ja que els dos primers havien arribat igualats al final de les zones previstes. A Lorca la prova es disputava a la Fortaleza del Sol amb més de 230 participants.

Jordi Tulleuda ja va guanyar a finals del mes de maig d’aquest any el campionat de Catalunya en la mateixa categoria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments