Inici Actualitat Albert Pujol guanya una renyida Marató dels Cims de l’Andorra Ultra Trail

Albert Pujol guanya una renyida Marató dels Cims de l’Andorra Ultra Trail

0
COMPARTIR
Foto: Andorra Ultra Trail
Foto: Andorra Ultra Trail
Foto: Andorra Ultra Trail

Albert Pujol i Pol Rodríguez van entrar junts a la meta d’Ordino aquest dissabte en la Marató dels Cims, prova de l’Andorra Ultra Trail. La cursa va ser tan renyida que Pujol i Pol Rodríguez van entrar agafats de la mà a la meta i el tercer classificat, Abdelkadous Mouj, va arribar a un minut i 28 segons d’ells dos. Pujol i Rodríguez van fer un temps de 4 hores 31 minuts i 40 segons

La prova es va disputar aquest dissabte a Andorra. El recorregut, de 42,5 quilòmetres amb 3.000 metres de desnivell positiu, transcorria per boscos i trams de roca i obligava als participants a pujar el pic de Casamanya, passant per Coma Obaga, el refugi Sorteny, Coll d’Arenes i el Coll d’Ordino.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments