Inici Actualitat El TT Mont-rodon fa una trobada amb el CTT Moianès

El TT Mont-rodon fa una trobada amb el CTT Moianès

0
COMPARTIR

tt-montrodon-moianes

Aquest passat dissabte a la tarda el TT Mont-rodon va participar en la trobada organitzada pel CTT Moianès com a tornada de la visita que els van fer els integrants d’aquest nou club el mes de juny passat a Taradell. La trobada es va fer al pavelló de Sant Quirze Safaja (Moianès) on es van disputar unes partides per equips entre les dues plantilles, i es va finalitzar el dia amb una botifarrada per recuperar forces després de la intensa calor que fa aquests darrers dies.

El TT Mont-rodon està fent d’acompanyament en la iniciació d’aquest jove club que té ganes de participar al Campionat Intercomarcal la temporada que ve, ajudant-los en el tema del funcionament i la dinàmica de la competició on ja fa temps que participa l’equip taradellenc.

Per part del TT Mont-rodon hi van participar Jordi Forcada i Werner Howad, juntament amb els nous jugadors de l’equip per la propera temporada Guillem Riera i Xinhe Ren, i del jugador del TT Borgonyà Eduard Morató.

Aquesta setmana s’acaben els entrenaments al gimnàs de Les Pinediques després d’una molt bona temporada tant per l’equip Intercomarcal com per l’escola del CPE Taradell. Alguns jugadors participaran la tarda de dissabte al darrer torneig Intercomarcal TTI a Roda de Ter.

Torneig de Festa Major

Un any més, el TT Mont-rodon, amb la col·laboracio de l’Ajuntament de Taradell i el Club Parc d’Esports, organitzarà el 14è Torneig de Tennis Taula de la Festa Major a finals del mes d’agost.

Properament sortirà tota la informació i inscripcions al programa de la Festa Major on hi ha alguna novetat organitzativa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments