Inici Actualitat Taradell pot veure en directe l’òpera ‘La Bohème’ a través d’una pantalla...

Taradell pot veure en directe l’òpera ‘La Bohème’ a través d’una pantalla gegant

0
COMPARTIR

opera-boheme-taradell-2016

Taradell va ser un dels 124 municipis de Catalunya que aquest divendres a la nit va permetre veure en directe l’òpera ‘La Bohème‘ de Puccini, que es representava al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Als jardins del Centre cultural Costa i Font s’hi va instal·lar una pantalla gegant per seguir l’òpera.

Més d’un centenar de persones van assistir-hi en una activitat dins el cicle ‘L’estiu a la fresca’, que van organitzar l’Ajuntament de Taradell i la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Aquest era el segon any que es retransmetia òpera en directe a diferents municipis i el primer en el qual hi participava Taradell. ‘La Bohème‘ es situa a París al voltant de 1930 en un història d’amor i tragèdia entre Mimí i Rodolfo.

opera-boheme-taradell-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments