Inici Actualitat Xevi Blancafort pren possessió com a regidor a l’Ajuntament de Taradell

Xevi Blancafort pren possessió com a regidor a l’Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

xevi-blancafort-ple-juliol-2016

Xevi Blancafort va prendre possessió com a nou regidor d’ERC a l’Ajuntament de Taradell en el ple municipal d’aquest dijous. Prenia, així, el relleu d’Amaia Gómez que en l’últim ple va deixar el càrrec per motius personals.

El ple també va aprovar el nomenament de la nova jutgessa de pau del poble, que serà Carme Amblàs, subtstituint Josep Cassany que havia ocupat deu anys aquest càrrec voluntari. El suplent serà Lluís Muntal.

Enderroc de l’Hotel de la Roca

hotel-roca-20152Durant el ple també es va donar compte del cost que tindrà l’enderroc parcial de l’Hotel de la Roca que haurà d’assumir l’Ajuntament de Taradell a instàncies d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. L’empresa gestora de l’Hotel inacabat, Aires del Montseny, està en concurs de creditors i la justícia obliga l’Ajuntament a fer-se’n càrrec. També es va informar que Excavacions Osona serà l’empresa que ha guanyat la licitació del concurs per portar a terme l’enderroc.

El problema és que, de moment, no es pot procedir a l’enderroc. El jutge va ordenar aturar-lo, tot i que en principi s’havia de portar a terme abans de mitjans de juliol. Segons va explicar l’alcalde, Lluís Verdaguer, s’han presentat al·legacions al projecte d’enderroc que reclamen tirar a terra una part més gran. Per tant, l’Ajuntament “espera veure com acaba i que el jutge doni instruccions”.

Moció contra el ministre Fernández Díaz

El ple va aprovar per unanimitat una moció presentada pels tres grups municipals on es reclama la dimissió i inhabilitació per a càrrecs públics del ministre d’Interior en funcions, Jorge Fenández Díaz. S’exposa que s’han fet servir recursos públics i institucions per a finalitats partidistes.

Finalment, al ple es va donar aprovar el padró de Taradell en data 1 de gener de 2016. Actualment, hi ha 6.321 taradellencs, dels quals 3.139 són homes i 3.182 dones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments