Inici Actualitat La UD Taradell iniciarà la lliga 2016-17 a la Roureda i contra...

La UD Taradell iniciarà la lliga 2016-17 a la Roureda i contra el Viladrau

0
COMPARTIR

ud-taradell-pradenc-20162Ja hi ha calendari de la Tercera Catalana de futbol de cara a la temporada 2016-2017. La UD Taradell està integrada en el grup 5 i iniciarà la lliga el 4 de setembre rebent a la Roureda al Viladrau, equip que va ascendir.

En la segona jornada l’equip taradellenc visitarà el Pradenc. La lliga es tancarà el 28 de maig després de 34 jornades i la UD Taradell la tancarà a casa rebent el Voltregà.

En aquest enllaç podeu consultar tot el calendari.

El grup 5 de Tercera Catalana estarà integrat per aquests equips: Voltregà, Viladrau, Pradenc, Llerona, Moià, Borgonyà, La Garriga, OAR Vic, Gurb, Sant Feliu de Codines, Folgueroles, Sant Vicenç de Torelló, Sant Julià de Vilatorta, Torelló, Avinyó, Tona i Balenyà At.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments