Inici Actualitat Les havaneres obriran diumenge les propostes de ‘L’Estiu a la fresca’ de...

Les havaneres obriran diumenge les propostes de ‘L’Estiu a la fresca’ de Taradell

0
COMPARTIR

anxovetes

Com és habitual en els últims anys l’Ajuntament de Taradell ha programat diverses propostes culturals per tot el mes de juliol. El tret de sortida es donarà aquest diumenge amb havaneres.

A partir de les 8 del vespre a La Plaça es podrà gaudir de les havaneres del grup Les Anxovetes. Una formació de Girona cantada íntegrament en femení i acompanyada per un guitarrista i un contrabaixista.

Cada cap de setmana hi haurà com a mínima una proposta. El divendres 8 de juliol tindrà lloc una peculiar proposta d’òpera a la fresca, organitzada conjuntament amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Així, dins del Projecte Social del Gran Teatre del Liceu Taradell serà un dels 100 municipis que retransmetrà en directe a les 10 de la nit ‘La Bohème’ de Puchini. Hi haurà una pantalla gegant als jardins de can Costa per veure aquesta història tràgica i romàntica.

Música, humor i espectacle infantil

concert-miquel-roig-fm-taradell-2015El dissabte 9 de juliol a les 11 de la nit a La Plaça serà el torn per la música i les peculiars versions de Miquel del Roig. Aquest cantant ebrenc que ja va actuar l’any passat en la Festa Major jove oferirà peces i versions pròpies amb l’ajut només de la seva guitarra i la veu.

El diumenge 17 de juliol a les 8 del vespre els Jardins de can Costa acolliran un espectacle d’humor. Anirà a càrrec de la companyia vigatana l’Ou Cost amb el monòleg de Xevi Font ‘Fota-li H’. Finalment, el diumenge 24 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda es tancarà el cicle amb l’espectacle infantil ‘Marremango’ de Pep Callau i els Pepsciolen. Tindrà lloc a la Plaça de les Eres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments