Inici Actualitat Total tranquil·litat per votar a Taradell des de les 9 per les...

Total tranquil·litat per votar a Taradell des de les 9 per les eleccions generals 2016

0
COMPARTIR

elecions-generals-taradell-2016

L’únic col·legi electoral de Taradell, ubicat al Centre cultural Costa i Font, ha obert a les 9 del matí amb total tranquil·litat. Els més matiners han estat els primers en votar i això ha fet que en alguna de les vuit meses electorals ja es registrés alguna petita cua a primera hora. Però res fora de l’habitual.

Les vuit meses electorals estan, com sempre, ubicades a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font i la jornada electoral s’està vivint amb total normalitat.

Recordem que 4.779 taradellencs i taradellenques tenen el dret a exercir el vot en aquestes eleccions generals 2016. I que per exercir el vot es pot votar a través de dos sobres. El blanc per al Congrés dels Diputats on es vota una candidatura, i el color crema per al Senat on es pot votar fins a tres candidats individuals independentment de la seva candidatura.

elecions-generals-taradell-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments