Inici Actualitat Diumenge toca tornar a votar per a les eleccions generals del 26J

Diumenge toca tornar a votar per a les eleccions generals del 26J

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 26 de juny es repeteixen les eleccions generals al Congrés dels Diputats després de la incapacitat per formar govern. En aquesta ocasió, 4.779 taradellencs tindran el dret a exercir el vot en una de les vuit meses electorals que hi haurà al Centre cultural Costa i Font.

Una de les opcions per votar tindrà com a cap de llista a un taradellenc, el convergent Francesc Homs que encapçala CDC després d’obtenir 8 escons en els últims comicis sota la denominació Democràcia i Llibertat.

Cal tenir en compte que toca també votar per al Senat. Per tant, cal agafar dues paperetes. La blanca per al Congrés dels Diputats on es vota una llista tancada. I la sèpia per al Senat on cal marcar 3, 2 o 1 candidat amb una creueta d’entre tots els candidats de les diverses formacions.

Com és habitual en les eleccions, Taradell.com a través d’aquesta pàgina web farà un seguiment de la jornada electoral, donant dades de participació i l’escrutini final amb els resultats.

A continuació podeu veure els resultats de les dues últimes eleccions estatals (2011 i 2015):

resultats-eleccions-generals-2015-2011

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments