Inici Actualitat Aquest dilluns comença el 32è Torneig de futbol 5 de Taradell amb...

Aquest dilluns comença el 32è Torneig de futbol 5 de Taradell amb 85 equips

0
COMPARTIR

torneig-futbol-sala-2015

Un total de 85 equips participaran aquest any al Torneig d’estiu de futbol 5, que organitza la Unió Deportiva Taradell. Novament, les dades de participació demostren la vitalitat d’aquest torneig que té més de tres dècades de vida. La participació ha augmentat respecte a l’edició de l’any anterior en 11 equips i continua consolidat com el més important a la comarca d’Osona.

El torneig començarà aquest dilluns 27 de juny i s’allargarà fins el 30 d’agost quan es disputaran les respectives finals. Durant cinc setmanes passaran pel camp municipal de la Roureda més de 650 jugadors de tota la comarca d’Osona i es disputaran uns 400 partits.

En total hi haurà 6 categories: Prebenjamí (amb un grup de 8 equips), Benjamí (amb un grup de 9 equips i un altre de 8), Aleví (dos grups de 10 equips), Infantil (dos grups d’11 equips), Cadet (un grup d’11 equips) i Juvenil (un grup de 7 equips).

Com a novetat, enguany hi haurà una carpa informativa de l’organització on tots els equips podran consultar normatives, inscriure els jugadors durant la primera setmana o fer els tràmits per les atencions mèdiques si un jugador es lesiona. Al mateix temps, tots els visitants del torneig podran consultar-hi els horaris, resultats i classificacions actualitzats al mateix dia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments