Inici Actualitat Dijous arriba la Flama del Canigó a Taradell per encendre la foguera

Dijous arriba la Flama del Canigó a Taradell per encendre la foguera

0
COMPARTIR

rebuda-flama-canigo-taradell-20153

Taradell no faltarà a la tradició de donar la benvinguda a la Flama del Canigó. Aquest dijous al vespre es farà un acte oficial als jardins de can Costa per rebre-la i encendre la foguera de Sant Joan.

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Taradell i l’Agrupació Sardanista de Taradell i s’iniciarà a les 8 del vespre. Es llegirà el manifest a càrrec dels portadors i per donar la benvinguda hi haurà coca per als assistents, un cop encesa la foguera.

Cal destacar que durant la revetlla hi haurà un dispositiu actiu a Taradell per vetllar pel civisme i la seguretat. Quatre patrulles dels agents locals i Protecció Civil estaran actius per si cal fer alguna intervenció. De fet, des de fa uns dies ja s’han fet accions de prevenció i conscienciació als centres escolars. Des de l’Ajuntament i Protecció Civil fan una sèrie de recomanacions que podeu llegir aquí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments