Inici Actualitat Pau Montaña campió de Catalunya de natació en categoria prebenjamí

Pau Montaña campió de Catalunya de natació en categoria prebenjamí

0
COMPARTIR

pau-montana-campio-catalunya-natacioo-2016

El jove taradellenc de 9 anys, Pau Montaña, s’ha proclamat aquest diumenge campió de Catalunya de natació en categoria prebenjamí. Manresa acollia aquest cap de setmana la final territorial benjamí amb més de 750 nens i nenes d’entre 9 i 11 anys que competien en els quatre estils.

Pau Montaña hi participava com a integrant del CN Vic-ETB després de la lligueta que s’ha fet tot l’any i que permetia que es classifiquéssin els 64 millors per al campionat de Catalunya de la seva categoria.

pau-montana-campio-catalunya-natacioo-20162La competició, disputada a la piscina del CN Minorisa Manresa, va començar amb vuit curses de vuit participants en l’especialitat de 50 metres crol. D’aquí es van classificar els quatre primers de cada cursa. Tot seguit, es van fer quatre curses de vuit participants en l’especialitat de 50 metres braça, i, de nou, es classificaven els quatre primers.

A continuació, es van fer dues curses de vuit participants amb l’especialitat de 50 metres esquena. I els quatre primers de cada cursa disputaven la finalíssima en l’especialitat de 50 metres papallona.

Pau Montaña va estar molt fi en totes les curses. En la primera va ser segon en crol. Després va ser primer en braça i va aconseguir el segon lloc en els 50 esquena. Finalment, en la gran final va guanyar els 50 metres papallona.

pau-montana-campio-catalunya-natacioo-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments