Inici Actualitat Jordi Povedano guanya la Copa Osona aleví de trial en bicicleta i...

Jordi Povedano guanya la Copa Osona aleví de trial en bicicleta i Jordi Araque segon en elit

0
COMPARTIR
campions-copa-osona-trial-2016
Jordi Povedano dret a la dreta. Foto: Trialsport

La Copa Osona de trial va arribar a la seva conclusió aquest diumenge a Calldetenes. I ho va fer amb un títol per a un taradellenc. Jordi Povedano, en categoria aleví, es va proclamar campió després de ser tercer a l’última prova.

Jordi Araque. Foto: trialsport
Jordi Araque. Foto: trialsport

També cal destacar la segona posició final d’un altre taradellenc, Jordi Araque, en la categoria elit masculí. Araque va fer una gran prova final assolint el tercer lloc que li va permetre remuntar fins i ascendir al segon lloc, a només un punt del campió Domènec Lladó.

 

 

També cal destacar la participació d’altres taradellencs en aquesta Copa Osona. En infantils Jordi Tulleuda ja acabat vuitè a la general i Guillem Oliver desè, en Open blanc Marc Serra ha acabat desè,  en Principiant Marc Codina ha acabat desè i Guillem Tulleuda 18è. Finalment, en sènior Marc Masnou ha acabat quart.

La Copa Osona va començar al mes de febrer a Taradell. La pròxima cita per a molts taradellencs serà el Campionat d’Espanya a Múrcia a mitjans de juliol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments