Inici Actualitat L’Escola municipal L’Arpa podria traslladar-se a l’edifici de La Baldufa aquest estiu

L’Escola municipal L’Arpa podria traslladar-se a l’edifici de La Baldufa aquest estiu

0
COMPARTIR

escola-bressol-baldufa

L’Escola municipal L’Arpa podria canviar d’instal·lacions a partir del mes de setembre. Les classes de manualitats, dibuix, pintura, ceràmica i monogràfics es traslladarien a l’edifici de la l’escola bressol La Baldufa, que des de fa tres anys està tancada per la baixada de matriculacions. Disposarà així d’espais més moderns i amplis.

La proposta ha de ser validada pels dos Patronats (on hi ha representants de l’Ajuntament, l’escola bressol i l’AMPA) de les fundacions tant de l’Escola L’Arpa com de les escoles bressol. L’Ajuntament de Taradell també vol consensuar la decisió amb la resta de formacions polítiques al consistori. Si es dóna llum verda, el canvi es faria aquest estiu per iniciar ja les classes al nou edifici durant el mes de setembre.

escola-bressol-baldufa2L’escola bressol La Baldufa es va inaugurar a l’abril de 2008 davant l’alta demanda de places. Però al setembre 2013 es va decidir que només s’obriria La Xarranca perquè havien baixat les matriculacions i ja podia absorbir la demanda que hi ha. Des de llavors ha estat tancada ja que les matriculacions segueixen estables i es calcula que seguiran així durant un temps llarg. Per al proper curs hi ha hagut 67 matriculacions que absorbirà l’escola bressol La Xarranca, ja que té capacitat per a 82 places.

Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, el trasllat s’ha valorat amb els tècnics i “no suposaria fer cap obra major, només alguna adaptació mínima”. I assegura que “en el moment que sigui necessari recuperar l’ús d’escola bressol, es podrà de forma immediata”.

Els actuals espais de l’escola L’Arpa estan a la casa del sindicat. El primer pis es continuaria usant parcialment com a aules de suport de l’escola de música i de classes de català.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments