Inici Actualitat Un documental narrarà el retorn d’una taradellenca de l’Himàlaia al seu poble

Un documental narrarà el retorn d’una taradellenca de l’Himàlaia al seu poble

0
COMPARTIR

pemba

La taradellenca Pemba Chhoti serà el fil conductor del film ‘La Pemba torna a Goli’, una pel·lícula documental que es rodarà a la tardor a l’Himàlaia. El projecte ha iniciat una campanya de micromecenatge al portal Verkami per completar el finançament.

La Pemba va arribar del Nepal fa nou anys i actualment viu a Taradell. El film, també coproduït per TV3, es rodarà en part a Taradell i al Nepal, concretament a Goli, el seu poble natal. L’objectiu és mostrar la vida en un dels llocs més feréstecs del planeta. Goli està situat a la falda de l’Everest molt a prop del Tibet, a tres dies a peu de la carretera més pròxima i sense electricitat ni aigua corrent. El riu més proper està a 45 minuts a peu i l’escola a tres hores caminant. Hi viuen unes 40 famílies.

A través de la Pemba i del seu viatge de Taradell a Goli es coneixeran deu persones del poble com un mestre, un bruixot, un monjo o un xerpa per saber com viuen. També es plantejarà la Pemba com un a exemple d’integració i superació per buscar un futur millor.

La campanya de micromecenatge s’allargarà fins al 15 de juliol i pretén aconseguir 5.750 euros per costejar les despeses del viatge del director Josep Pérez, càmera i protagonista durant cinc setmanes . Es poden fer aportacions en aquest enllaç. El pressupost total és de 50.000 euros. El documental serà emès en un programa de TV3 a finals d’any o inicis del 2017.

Aquí podeu veure un vídeo de la notícia emesa per TramuntanaTV:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments