Inici Actualitat Tastet de Gospel comença a Taradell la celebració del 10è aniversari

Tastet de Gospel comença a Taradell la celebració del 10è aniversari

0
COMPARTIR

tastet-gospel-tonis-2015

El Centre cultural Costa i Font acollirà aquest divendres el concert que serà el tret de sortida al desè aniversari de Tastet de Gopel. L’actuació serà a partir de les deu de la nit i serà el primer acte per intentar gravar un segon CD.

Els diners de l’entrada i d’altres iniciatives que es vagin fent serviran per costejar l’edició d’un segon treball, després del que es va enregistrar l’any 2012, amb motiu del cinquè aniversari. La perspectiva és fer la gravació a inicis de 2017. Aquest segon CD comptarà amb un recull de temes d’autors contemporanis “deixant constància del gir que s’ha fet des de temes més tradicional cap a noves textures, ritmes i colors del gospel actual”, asseguren. Sense oblidar autors com Aretha Franklin, també es farà un recorregut per autors com Prince o Robbie Williams. “Podem garantir que el producte que volem llançar al mercat mostrarà la maduresa del nostre grup.

10 anys de Tastet de Gospel

tastet-gospel-tonis-20153Tastet de Gospel va néixer el gener de l’any 2007 a l’Escola de Música de Taradell. Actualment és un cor estable amb més de 40 cantaires d’Osona, el Vallès Oriental, la Garrotxa, el Ripollès i el Baix Llobregat, diversos solistes i una banda de quatre músics.

El mes de juny del 2012, pel cinquè aniversari, van publicar el primer treball enregistrat ‘Un tastet de Gospel‘ i a la tardor del 2014 van participar al concurs “Oh happy day” de TV3. Al llarg d’aquests anys han ofert diversos concerts de música gospel (veu i coreografies) arreu de Catalunya amb temes clàssics i contemporanis de més d’una hora de durada.

Les entrades per al concert es poden comprar online a www.tincticket.com o bé al bar de can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments