Inici Actualitat El CP Taradell queda subcampió de la 1a Copa Lliga nacional catalana

El CP Taradell queda subcampió de la 1a Copa Lliga nacional catalana

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015El CP Taradell es va haver de conformar amb el subcampionat de la primera edició de la Copa Lliga nacional catalana. L’equip taradellenc va perdre diumenge a la tarda la final de la competició en la final jugada a Sant Hipòlit de Voltregà contra l’HP Tona.

L’equip taradellenc havia eliminat dissabte al Noia Freixenet a la tanda de penals després de l’empat a 1 amb el qual va acabar el partit. Per tant, diumenge a la tarda va disputar la final contra el Tona.

En els primers 25 minuts hi va haver molta igualtat i al descans s’hi va arribar amb empat a 1. Els tonencs es van avançar en el marcador i Xevi Soler va empatar pel Taradell. Al segon temps, però, de nou el Tona es va avançar amb l’1 a 2. I el Taradell va haver de remar per remuntar.

El partit va tenir moltes targetes blaves. El Taradell en va rebre fins a cinc i també va alguns penals en contra, que el Tona va saber aprofitar per tancar el partit amb el resultat d’1 a 5.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments