Inici Actualitat Els botiguers de Taradell intenten animar les vendes amb jocs

Els botiguers de Taradell intenten animar les vendes amb jocs

0
COMPARTIR

taradell-juga-botiguers-20163

Durant tot el dissabte l’Associació de Botiguers de Taradell va substituir les últimes iniciatives del Toca-xou i el Boho Chic per una proposta de jocs. Sota el lema ‘Taradell juga amb el comerç’, es van muntar diversos jocs sobretot al Passeig Domènec Sert. A banda també hi havia iniciatives puntuals d’alguns botiguers per animar les vendes.

La gent podia jugar amb els jocs reciclats de Guixot de 8, trencar l’olla en un altre espai o, fins i tot, tirar un pastís a la cara del Xocolater de Taradell amb objectiu solidari a través dels Pallapupes. Durant tot el dia els comerciants oferien descomptes i regals. També hi va haver un tast de música amb el grup de folk Jim Tersol&The Dreamers  i un taller de cóctels sense alcohol.

taradell-juga-botiguers-20164

taradell-juga-botiguers-20162

taradell-juga-botiguers-2016

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments