Inici Actualitat 177 participants al 62è Homenatge a la vellesa de Taradell

177 participants al 62è Homenatge a la vellesa de Taradell

0
COMPARTIR

homenatge-vellesa-20164

Taradell va celebrar aquest diumenge l’edició 62 de l’Homenatge a la Vellesa. L’acte va comptar amb la participació de 177 taradellencs i taradellenques d’edat igual o superior a 75 anys.

homenatge-vellesa-20165La festa va començar amb una missa a l’església Sant Genís on, a banda dels homenatjats, també hi van participar molts familiars i representants de l’Ajuntament de Taradell. També es va comptar amb la participació de la Coral El Remei de Vic que va interpretar diverses cançons sota la direcció de Ramon Valls. Tot seguit, hi va haver una breu actuació dels alumnes del Col·legi Les Pinediques que van interpretar havaneres. L’avi i l’àvia de més edat van ser els encarregats de fer les ofrenes del pa i el vi.

Un cop acabada la missa, als jardins de l’exterior de l’església Sant Genís s’hi va fer el vermut popular que va reunir molta gent. Al migdia la festa es va traslladar al Centre cultural Costa i Font on es va fer el dinar de germanor a la sala gran. El fi de festa el va posar l’Esbart Sant Genís amb la interpretació de cinc balls.

homenatge-vellesa-20166

homenatge-vellesa-20163

homenatge-vellesa-20162

homenatge-vellesa-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments