Inici Actualitat Els Pallapupas també participaran dissabte al Taradell Juga dels botiguers

Els Pallapupas també participaran dissabte al Taradell Juga dels botiguers

0
COMPARTIR

xocolater-pallapupasL’ONG Pallapupas (Pallasos d’Hospital) serà present dissabte durant la iniciativa comercal Taradell juga de l’Associació de Botiguers de Taradell. La pallapupas Gelocatila serà a la botiga d’El Xocolater per col·laborar en la iniciativa.

Durant tot el matí qualsevol persona podrà podrà jugar a tirar un pastís a la cara del Xocolater per 3 euros. Tots els diners recollits es donaran íntegrament a la ONG Pallapupas. Aquesta associació sense ànim de lucre basa el seu treball en omplir de somriure els hospitals i, sobretot, als malalts més joves.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments