Inici Actualitat La UD Taradell ja ha començat a fer gestions per renovar la...

La UD Taradell ja ha començat a fer gestions per renovar la gespa artificial

0
COMPARTIR

camp-gespa-roureda

Segons publica avui la web de la UD Taradell, el club ha iniciat les gestions i negociacions per canviar la gespa artificial del camp de la Roureda. La junta directiva ja s’ha reunit amb l’Ajuntament de Taradell per explorar quins passos cal seguir i com es finançarà el cost de renovar la superfície del terreny de joc.

De moment, s’ha iniciat les gestions per buscar subvencions tant a la Diputació de Barcelona com a la Generalitat de Catalunya i negociar quin serà el cost que assumirà el club. En els propers mesos es concretaran terminis.

El camp de gespa arficial de Taradell va ser el primer de la comarca i quasi de l’estat espanyol, al marge dels sistemes antics de gespa artificial. Es va inagurar el 2002 amb una garantia de 10 anys. Després de 14 anys i de l’eclosió de nous sistemes més avançats, s’ha vist que ha quedat desfassat i necessita una renovació.

D’altra banda, el club també ha anunciat fa uns dies la renovació de Jordi Freixas i Jordi Tubau, com a tècnics de l’equip de Tercera Catalana. Aquests dies estan treballant en la confecció de la nova plantilla. De moment, es coneixen les baixes de David Pujol, Joel Lorente i Ignasi Casacuberta, aquest últim per motius d’estudis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments