Inici Actualitat Aquest cap de setmana es farà una nova edició del Mou-T

Aquest cap de setmana es farà una nova edició del Mou-T

0
COMPARTIR

bubble-football

Després d’un parèntesi d’un any, aquest cap de setmana s’organitzarà una nova edició del Mou-T. I ho farà amb alguna novetat rellevant.

Les activitats tindran lloc durant tot el dissabte i diumenge. A banda dels tradicionals tornejos de futbol aigua i pàdel que es portaran a terme al Parc d’Esports de Taradell, la novetat és un torneig de bubble football. Aquest es farà al camp de gespa natural de la Roureda i només per a majors de 16 anys en equips de vuit persones, que poden ser mixtos.

Pel que fa el torneig aigua, hi haurà cinc categories (prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet) i els equips poden ser mixtos. Els equips estaran formats per sis jugadors. En el torneig de pàdel hi haurà dues categories, masculí i femení.

Les inscripcions es poden fer al local social de la Roureda, a El Cafè de Can Costa i a Tot Moda Sports de Vic. L’organització va a càrrec de Ràdio Taradell, la UD Taradell i el Club Parc d’Esports. Durant tot el dia, també hi haurà servei de bar i se sortejaran diversos regals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments