Inici Actualitat Dissabte els comerços de Taradell jugaran amb descomptes i regals

Dissabte els comerços de Taradell jugaran amb descomptes i regals

0
COMPARTIR

cartell-comerc-jugaSota el lema ‘Taradell juga amb el comerç’, l’Associació de Botiguers de Taradell farà dissabte una jornada de descomptes i regals. La inciativa pretén oferir jocs dins i fora dels comerços associats.

Així, durant tot el dia els compradors disposaran de daus a cada botiga per aconseguir descomptes o regals. Al mateix temps, s’han programat activitats al carrer. Per exemple, Guixot de 8 instal·larà jocs amb material reciclat, hi haurà zones per jugar a mini ping-pong, tallers per fer bombolles de sabó, circuits de pedals, o trencar l’olla. Tot això estarà ubicat entre el passeig Domènec Sert, el carrer de Vila i la Plaça de les Eres de 12 a 1 del migdia.

A la Plaça de les Eres a partir de les 7 de la tarda es farà un taller de cóctels sense alcohol i a continuació un tastet de cançons del grup de folk Jim Tersol&The Dreamers que actuaran en concert a finals de juny a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments