Inici Actualitat L’equip masculí de pàdel de Taradell puja a Segona, però l’equip B...

L’equip masculí de pàdel de Taradell puja a Segona, però l’equip B perd la categoria

0
COMPARTIR

padel-masculi-ascens-2016

Cara i creu pels equips masculins de pàdel del Club Parc d’Esports. L’equip A ha assolit l’ascens a la Segona divisió comarcal de pàdel en guanyar la promoció aquest dissabte al migdia. És el segon ascens consecutiu en les dues últimes temporades.

La promoció l’han disputat contra el Pàdel Osona B a les seves pistes, ja que havia quedat penúltim de Segona divisió comarcal. Qui guanyava baixava o pujava. L’eliminatòria ha tingut un clar color taradellenc en els tres partits.

En el primer la parella, formada per Pepe Vicente i Àngel Codina, ha guanyat per 6 a 2 i 6 a 3. La segona parella, formada per Quim Molas i Roger Sala, ha dominat per un doble 6 a 1, i la tercera parella, amb Toni Molist i Bernat Pladevall, ha gunyat per 6 a 2 i 6 a 1. A banda dels que han jugat la promoció, l’equip també l’integren Jordi Pla, Gerard López, Joan Raurell, Jordi Barrera, Jordi Corominola, Lluís Pla, Ferran Arumí, Jaume Caralt, Marcel Verdaguer, Jordi Bertran, Joan Blancafort i Roger Caballeria.

Paral·lelament, l’equip B de pàdel de Taradell es jugava la permanència a Cinquena divisió comarcal, després d’haver quedat en penúltima posició a la lliga. Malauradement, els taradellencs han perdut l’eliminatòria contra el Padel Centelles C en perdre per 2 a 1. Per tant, la temporada vinent competiran en la Sisena divisió comarcal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments