Inici Actualitat El Col·legi Sant Genís repeteix per 6è any la caminada entre alumnes...

El Col·legi Sant Genís repeteix per 6è any la caminada entre alumnes i gent gran

0
COMPARTIR

caminada-intergeneracional-2016

Alumnes de 6è de Primària del Col·legi Sant Genís i Sant Agnès i gent gran han realitzat aquest dijous la 6a edició de la caminada intergeneracional. La iniciativa consisteix en completar un recorregut planer per mantenir i crear un vincle entre els joves i la gent més gran.

caminada-intergeneracional-20162L’activitat s’emmarca dins del projecte ‘Compromesos’ per treballar els valors dels infants. Els alumnes de sisè han estat els encarregats de triar un itineari que fos accessible per a tothom, l’han marcat i en van preparar plànols, cartells, inscripcions i, fins i tot, l’esmorzar i el reportatge fotogràfic.

S’ha comptat amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell, Protecció Civil Taradell, l’AMPA del col·legi, mestres, el Forn Sant Sebastià, la Residència Vilademany i l’Ajuntament de Taradell. Hi han pres part unes 300 persones. Com a cloenda, s’ha fet un dinar al Centre cultural Costa i Font.

caminada-intergeneracional-20164

caminada-intergeneracional-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments