Inici Actualitat Alumnes del col·legi Sant Genís fan una prova pilot per anar a...

Alumnes del col·legi Sant Genís fan una prova pilot per anar a escola a peu

0
COMPARTIR

colegi-sant-genis-prova-mobilitat-escola

Un total de 120 alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès han realitzat aquest divendres una prova pilot per potenciar la mobilitat sostenible. La iniciativa ha consistit en anar caminant cap a l’escola per conscienciar sobre aquest hàbit.

La prova pilot es basava en un treball realitzat pels alumnes de cinquè de Primària, responsables del projecte mediambiental de l’escola, sobre com repensar els hàbits de mobilitat. En aquest sentit, es vol conscienciar d’anar a l’escola a peu i avaluar els canvis positius d’aquesta mobilitat. Per exemple, l’estalvi d’emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera.

Aquest divendres els alumnes s’han reunit en quatre punts per anar junts caminant cap a l’escola, acompanyats per mestres i professors. Properament, esperen potenciar més aquest hàbit de mobilitat entre els escolars.

colegi-sant-genis-prova-mobilitat-escola2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments