Inici Actualitat Amaia Gómez deixa de ser regidora i la substituirà Xevi Blancafort

Amaia Gómez deixa de ser regidora i la substituirà Xevi Blancafort

0
COMPARTIR

amaia-gomez

Un any després de les eleccions municipals, l’Ajuntament de Taradell ha tingut la segona baixa de regidors. Amaia Gómez, regidora d’ERC, va formalitzar en el ple d’aquest dimecres la seva renúncia al càrrec per motius personals. Gómez serà substituïda per Xevi Blancafort, que a la llista electoral d’ERC anava de número 5.

Al final del ple Amaia Gómez va explicar que el motiu és que marxa de Taradell. “No és un adéu, és un fins aviat. He fet arrels, amistats i he descobert racons que em faran tornar sovint”, va destacar. També va tenir una menció pels seus companys de grup municipal de qui va dir “són companys que m’han enriquit com a persona”. També va voler agrair a l’equip de govern i al regidor de SI el tracte rebut.

El portaveu d’ERC, Salvador Clot, va donar-li les gràcies perquè a l’hora de formar llista va acceptar de seguida i també per “la implicació que ha tingut amb el grup i la dinàmica de treball”. La resta de grups també van tenir paraules d’agraïment i li van desitjar sort.

Aquesta és la segona renúncia de regidor en aquest mandat. La primera va tenir com a protagonista l’exregidora de CiU, Ariadna Prat, també per motius professionals. Llavors va ser substituïda per la regidora Dolors Martí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments