Inici Actualitat Una veïna de Taradell ingressada a la Vall d’Hebron després de ser...

Una veïna de Taradell ingressada a la Vall d’Hebron després de ser atropellada al Passeig Sant Genís

0
COMPARTIR

passeig-sant-genis

Dilluns a la tarda una veïna de Taradell, Teresa Bigas, va ser atropellada al Passeig Sant Genís. Segons fonts dels Mossos i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), l’accident va passar poc després de les 6 de la tarda a l’encreuament entre el Passeig Sant Genís i la carretera Mont-rodon.

Dues ambulàncies van presentar-se al lloc dels fets i van traslladar la veïna a l’Hospital General de Vic, en un primer moment. El pronòstic era greu, ja que havia patit una hemorràgia cerebral. Segons el SEM, a les 22:25h de la nit va ser traslladada a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest dimecres al matí ens hem posat en contacte amb el centre hospitalari per conèixer l’evolució de la veïna, però ens han comunicat que no poden donar cap tipus de dada dels seus pacients.

L’atropellament, segons sembla, es va produir quan creuava el Passeig Sant Genís i un cotxe la va embestir. No se saben les causes, però podria haver estat un descuit o falta d’atenció per part del vianant o del conductor del vehicle.

Fa poques setmanes, proper a aquest mateix punt, però just en el tram inicial de la interesecció entre el Passeig Domènec Sert i la carretera de Mont-rodon, també es va produir un accident entre un turisme i un vianant de característiques semblants. La cosa no va anar més enllà dels cops i l’ensurt, però es va produir quan el vehicle venia del centre urbà i el conductor va saludar un conegut i es va despistar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments