Inici Actualitat El CP Taradell participarà diumenge a la 1a Copa Lliga nacional catalana...

El CP Taradell participarà diumenge a la 1a Copa Lliga nacional catalana d’hoquei patins

0
COMPARTIR

cp-taradell-2015-16El CP Taradell serà un dels vuit equips que optarà aquest cap de setmana a la primera edició de la Copa Lliga nacional catalana. Aquesta competició la disputen els vuit primers classificats.

Aquest diumenge es disputarà els emparellaments de quarts de final. El CP Taradell se les haurà de veure amb el Sant Just en la primera eliminatòria que es jugarà a les 11 del matí. També optaran a la Copa el Tona, el Capellades, el GEiEG, el Congré, l’Alpicat i el Noia Freixenet.

La competició es disputa al Pavelló olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia. En cas de guanyar l’eliminatòria la setmana següent el CP Taradell disputaria la final a quatre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments