Inici Actualitat El Club Parc d’Esports habilita un espai per al trial en bicicleta

El Club Parc d’Esports habilita un espai per al trial en bicicleta

0
COMPARTIR

bikepark

El proper 5 de juny el Club Parc d’Esports de Taradell inaugurarà el bikepark trial. Es tracta d’un espai per a la pràctica del trial que s’està habilitant a les instal·lacions del club. Concretament, a la part on antigament hi havia hagut la porta d’accés.

bikepark2La idea és que sigui el punt neuràlgic de l’escola de biketrial que el club posarà en marxa a partir del mes de setembre. Aquest bikepark trial era una reivindicació feta feia temps pels taradellencs que practiquen el trial en bicicleta i que cada any obtenen títols i bons resultats. Al final pares i Club Parc d’Esports han acordat poder disposar d’un espai al club.

La idea és que al setembre comenci l’escola biketrial amb un entrenador que farà classes particulars per a grups reduïts de nens. Al mateix temps també servirà com a espai d’entrenament per als bicitrialers de taradell, però amb la supervisió d’un adult. És a dir, no serà un espai lliure, sinó que l’entrada al recinte serà controlada. Estarà disponible tant per a socis com no socis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments