Inici Actualitat Una cursa d’obstacles i una caminada grans novetats de la 8a Festa...

Una cursa d’obstacles i una caminada grans novetats de la 8a Festa de l’Esport de Taradell

0
COMPARTIR

festa-esport-20156

Taradell celebrarà durant aquest proper cap de setmana la 8a edició de la Festa de l’Esport. I ho farà amb un munt d’activitats durant més de tres dies. La principal novetat és una cursa d’obstacles que tindrà lloc dissabte al matí al bosc del Pujoló. La prova serà per a majors de 12 anys. Les inscripcions es faran mitja hora abans de les 10 del matí. La prova infantil començarà a les 11 del matí.

L’altra sorpresa serà una caminada nocturna el mateix dissabte a partir de 2/4 de 9 del vespre amb sortida des del Pujoló i arribada al camp de futbol. Els participants tindran botifarrada per tenir forces per completar els sis quilòmetres de recorregut. Les inscripcions es poden fer de 5 a 8 de la tarda al Pujoló.

Millors esportistes

L’acte més institucional serà el del lliurament de trofeus als millors esportistes de l’any. Es tornarà a fer en format sopar degustació al Serrat del Figaró el divendres a les 9 del vespre. Els tiquets pel sopar es poden comprar fins dimecres a l’Ajuntament i al Cafè de can Costa.

Un dia abans, a les 6 de la tarda, es farà la presentació del llibre ‘Un pòdium irrepetible’ a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

festa-esport-2015Cap de setmana esportiu

El dissabte a la tarda tornarà a estar ple d’esport al Pujoló. Hi haurà els habituals circuits per practicar bicitrial, btt o superar proves d’agilitat, juntament amb espais per jugar a bàsquet, baixar en tirolina, jugar a escacs o tennis taula. També hi haurà sessions per practicar la zumba, el bodypump i l’spinning amb professionals de l’EAS Taradell.

Finalment, el diumenge hi haurà la cinquena prova de trial social dels trialers de Taradell a les 10 del matí a les granges del Pujoló, partits de futbol a la Roureda, entrada gratuïta a la piscina del Parc d’Esports i inauguració del bikepark.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments