Inici Actualitat Un gol del juvenil Joel dóna la salvació matemàtica a la UD...

Un gol del juvenil Joel dóna la salvació matemàtica a la UD Taradell

0
COMPARTIR

udtaradell-folgueroles-2016

El Tercera Catalana de la UD Taradell va certificar matemàticament aquest dissabte la salvació. Ho va fer sense haver de dependre de descensos compensats gràcies a un gol en temps de descompte.

El juvenil Joel Colell va marcar de cap al minut 91 posant el 3 a 3 definitiu davant del Folgueroles. Un empat que donava un punt al Taradell per no quedar tercer per la cua.

I és que el partit era important pels dos equips. El Folgueroles tenia opcions de ser campió si guanyava i el Taradell havia de puntuar o guanyar per no quedar tercer d’últim i assolir la permanència matemàtica.

El partit va tenir alternantives constants. Al minnut 19, en la primera ocasió, el Taradell es va avançar gràcies a un gol d’Ignasi. Però l’alegria local va durar poc, ja que dos minuts després empatava el Folgueroles amb una vaselina. La recompensa local, però, va arribat abans del descans quan Canó va fer el 2 a 1.

A la represa, el Folgueroles, conscient que només li valia el triomf, va apretar. Però ko va tenir massa ocasions. El Taradell buscava els contraatacs. Al minut 70, però, va arribar l’empat i a 10 minuts pel final el 2 a 3. A partir d’aquí el Taradell va insistir i va trobar el premi al 91 en un gol de Joel, que va donar un punt importantíssim.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments