Inici Actualitat Un dinar entre vinyes tanca les experiències sortejades pels botiguers durant Nadal

Un dinar entre vinyes tanca les experiències sortejades pels botiguers durant Nadal

0
COMPARTIR

El Mas Vila-rasa de Taradell va acollir aquest passat dissabte la tercera i última experiència que sortejaven els botiguers de Taradell durant la campanya de Nadal. Dotze taradellencs afortunats van poder gaudir d’un dinar entre vinyes.

imageL’experiència consistia en fer una visita guiada per les vinyes del Mas Vila-rasa i conèixer els seus secrets de la mà dels seus responsables. Al migdia van degustar un dinar, ofert per Can Codina i acompanyat per tres vins que elabora Mas Vila-rasa.

Aquesta era la tercera experiència que l’Associació de Botiguers de Taradell va sortejar entre tots els clients que van comprar en algun comerç associat durant la campanya de Nadal. Era l’últim que faltava realitzar. Anteriorment, es va fer un sopar medieval al Casal de Mont-rodon i una experiència d’estètica i massatges a Mas Gasala.

image

image

image

image

image

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments