Inici Actualitat El Taradell Camina tindrà 5a edició a partir del proper dijous 2...

El Taradell Camina tindrà 5a edició a partir del proper dijous 2 de juny

0
COMPARTIR

taradell-camina-20153

Amb l’inici del mes de juny començarà la que ja és la cinquena edició del Taradell Camina. Funcionarà com en altres anys, és a dir, els dimarts i dijous del mes de juny i juliol a partir de 2/4 de 9 del vespre es faran caminades guiades pel voltant del municipi.

Un dia abans, l’1 de juny, començaran les passejades, que es faran cada dimecres, en un format més curt. Aquestes començaran a les 8 i duraran mitja hora.

El punt de sortida serà la Plaça de les Eres i hi pot participar qualsevol persona. Les caminades llargues tindran una durada aproximada d’una hora i es fan amb l’objectiu de potenciar la vida saludable i l’exercici físic. L’activitat està organitzada per Som Dones i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, el Centre Excursionista Taradell, que és qui proposa els recorreguts de les caminades, i Protecció Civil Taradell per controlar la mobilitat.

La iniciativa té molt seguiment i en les últimes edicions hi han participat centenar de persones. El 28 de juliol finalitzarà la iniciativa amb un sopar popular entre tots els participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments