Inici Actualitat Ja es poden fer inscripcions al Torneig de futbol sala d’estiu de...

Ja es poden fer inscripcions al Torneig de futbol sala d’estiu de la UD Taradell

0
COMPARTIR

torneig futbol estiu 2015El proper mes de juliol la Unió Deportiva Taradell organitzarà el tradicional torneig de futbol 5 de Taradell. El Torneig durarà del 27 de juny al 31 de juliol. Les quatre primeres setmanes serviran per realitzar la fase de grups i l’última setmana les fases eliminatòries i les finals. Els partits es continuaran jugant als quatre camps preparats per a l’ocasió.

Com en els darrers anys, el torneig compta amb les categories de futbol formatiu i futbol femení:

– Cadet: 2000 i 2001.

– Infantil: 2002 i 2003.

– Aleví: 2004 i 2005.

– Benjamí: 2006 i 2007.

– Prebenjamí: 2008 i 2009.

– Femení Jr Nascudes entre 1999 i 2006.

L’organització contempla la possibilitat de fer una categoria Juvenil si hi ha una inscripció mínima de 8 equips.  Les inscripcions comencen avui dilluns i s’allargaran fins al 17 de juny i es podran fer a Esports Estel en horari de botiga o a les oficines de la Unió Deportiva Taradell els dimarts, dimecres i divendres de 18:30h a 20:30h del vespre. Els fulls d’inscripció estaran a disposició dels equips a Esports Estel, al Camp de Futbol i a la web del club.

Per a més informació, us podeu posar en contacte a través de correu: torneigfutbolsalataradell@gmail.com (Joan) o també us podeu informar a l’espai ‘Torneig F5’ de la web.

El Torneig té el suport de l’Ajuntament de Taradell, la Secretaria General de l’Esport i el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini d’Esports Estel, Certis, Grup Carrera i Bou STI.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments