Inici Actualitat El ‘Cyrano de Bergerac’ arriba a Taradell de la mà de Canya...

El ‘Cyrano de Bergerac’ arriba a Taradell de la mà de Canya que no és conya

0
COMPARTIR

teatre-cyrano-bergerac-2016

Aquest divendres a la nit es va estrenar al Centre cultural Costa i Font l’obra teatral ‘Cyrano de Bergerac’. L’Associació Teatral Canya que no és conya va posar en escena el clàssic  d’Edmond Rostand davant dels primers espectadors.

teatre-cyrano-bergerac-20163Una vintena d’actors i actrius donen vida a aquesta comèdia dirigida per Jordi Colom i Anna Maria Tuneu. Santi Estragués recrea el principal protagonista de la història ambientada a mitjans del segle XVII. Com ja se sap Cyrano està acomplexat pel seu nas gros i enamorat de Rosaura. La història gira entorn de l’amor, l’engany, la mort, combinant escenes còmiques i personatges peculiars.

La posada en escena també destaca perquè la història no passa dalt de l’escenari de can Costa, sinó que compta amb una disposició totalment diferent a qualsevol representació clàssica.

Després de l’estrena aquest divendres, l’obra es podrà veure aquest dissabte a les 21:30h. També es representarà el proper dissabte 28 de maig a les 21:30h i el diumenge 29 de maig a les 17:30h. Les entrades es poden encarregar trucant per telèfon al 664.60.80.99 (10 euros anticipada / 12 euros taquilla).

teatre-cyrano-bergerac-20162

teatre-cyrano-bergerac-20164

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments