Inici Actualitat El CP Taradell tanca la temporada amb un empat i una quarta...

El CP Taradell tanca la temporada amb un empat i una quarta posició

0
COMPARTIR

cp-taradell-2015-16Dijous a la nit el Club Patí Taradell va disputar l’últim partit de lliga a la Primera nacional Catalana. Ho va fer al pavelló del Pujoló davant del Masquefa en un partit avançat i on no hi havia res en joc.

El resultat final va ser d’empat a 4. La igualtat va ser la nota dominant, ja que al descans s’hi va arribar amb empat a 2. Els golejadors taradellencs van ser Marc Soler, Roca, Edu i Marc Nuri. Amb aquest empat el conjunt entrenat per Pep Rifà acaba la lliga en quarta posició amb 48 punts. Ara falta saber si hi haurà continuïtat a la banqueta i moviment de jugadors, ja que a inicis de temporada l’objectiu era lluitar per l’ascens, que ha assolit l’Alpicat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments