Inici Actualitat Mas Gasala acull un segon maridatge amb xocolata i cerveses artesanes

Mas Gasala acull un segon maridatge amb xocolata i cerveses artesanes

0
COMPARTIR

maridatge-xocolata-cervesa-20162

Aquest dijous es va tancar el cicle de maridatges, organitzat pel Xocolater de Taradell, Mas Gasala, Ca l’Albeert, Fruvic i Taradell.com. La segona experiència va reunir 15 comensals que van degustar xocolates i cerveses artesanes a la casa de turisme rural Mas Gasala.

L’acte va ser molt interessant, ja que els participants primer de tot van poder degustar unes piruletes de xocolata amb galeta de malta. Tot seguit, va començar la degustació amb una rajola de xocola amb llet que combinava molt bé amb cervesa La Indiana (de Canovelles) de tons torrats, aspectes florals en nas i que compensava la dolçor de la xocolata amb un punt amarg.

maridatge-xocolata-cervesa-20163Les explicacions de la cervesa van anar a càrrec de l’Albert i en Ferran de Ca l’Albeert. La segona xocolata era de Brasil (66% de cacau) amb un punt dolç que va maridar amb una Korbinian alemanya amb un punt dolcet i notes torrades. Segons en Ferran, es va servir a temperatura ambient “per maridar millor amb la xocolata”.

La tercera degustació va ser la Caligo (69% de cacau) que es va complementar amb una cervesa belga (Jambe de Bois) amb “barreja de moltes coses i més amargant”. Finalment, es va degustar una xocolata de l’Àfrica (80% de cacau) més aspre que va combinar-se amb una cervesa de San Francisco (Old Foghorn) de molt més alcohol (10º), color coure, aroma de caramel i dolçor en boca.

maridatge-xocolata-cervesa-2016L’experiència va tancar-se amb uns postres realitzats in situ pel Xocolater, Raúl Cegarra, que van estar elaborats usant cerveses (Vic Ale i Mala Vida Montseny). Així, va presentar un plat amb mousse, cremós, dos brownies, una llaminadura i una cirera. Els participants van combinar-ho amb una degustació de cervesa Mala Vida de la companyia Montseny, molt més contundent en boca.

Els diners recollits en els dos maridatges es donaran a una entitat o projecte solidari, que s’anunciarà properament. A continuació, podeu veure més imatges del tast, conjuntament amb les del primer dia del tast amb vi.

[shashin type=”albumphotos” id=”101″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments